L’Ajuntament de Masquefa ha organitzat una xerrada per informar a les entitats sense ànim de lucre sobre les repercussions de la reforma fiscal que ha impulsat el Govern de l’Estat i les novetats legislatives que van entrar el vigor el passat 1 de gener de 2015. Entre d’altres, a partir d’ara les entitats hauran de presentar l’Impost de Societats amb independència del seu volum d’ingressos i de si fan o no activitat econòmica.

La sessió tindrà lloc el dilluns 9 de març, a partir de 2/4 de 8 de la tarda, al Centre Tecnològic Comunitari (Avinguda Catalunya, 60.) L’Ajuntament recomana a totes les entitats i associacions que algun dels seus representants assisteixi a aquesta reunió on s’explicaran detalladament els diferents canvis fiscals. Cal confirmar l’assistència al correu electrònic cabreraye@diba.cat o bé trucant el 93 772 78 36.

Moltes entitats del país ja han expressat la seva disconformitat respecte aquesta reforma fiscal. A més, si no es recupera l’exempció de l’Impost de Societats per a les petites entitats, la reforma també suposarà l’obligació de portar una comptabilitat de doble partida.