El Casal d’Avis de Masquefa acollirà dimarts 22 de novembre una jornada solidària de donació de sang. A l’entorn de l’equipament es celebrarà al llarg del dia un complet programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per donar suport a la campanya i fer una crida a la participació.

No et perdis el vídeo promocional de la campanya.

Masquefa i els seus veïns demostren ser, novament, una societat solidaria i altruista. La vila s’implicarà activament un any més en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits i que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia i Creu Roja. La jornada de captació de sang es celebrarà el proper dimarts 22 de novembre al Casal d’Avis.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 10 h. a les 14 h. i de les 16 h. a les 21 h. Per donar sang només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma…) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

La campanya, a més, comptarà enguany amb un ampli i variat programa d’activitats paral·leles per a totes les edats amb l’objectiu de donar suport a la donació i animar a la participació. De 10 del matí a 12 del migdia, els alumnes de cicle superior de les escoles del municipi faran una visita al Casal d’Avis; i a partir d’aquí, s’oferiran propostes com un rocòdrom inflable; una xocolatada popular; una mostra de vehicles; una recollida solidària de joguines noves; el lliurament del premi de dibuix; música en directe; un sorteig d’ampolles de vi i cava; o la visita d’en Pere Pau i la Roser, els gegantons de Masquefa.

El desenvolupament de la jornada es podrà seguir a Twitter (@SangMasquefa) i Facebook (Donació Solidaria de Sang Masquefa) i a través del marcador electrònic que s’instal·larà a l’entorn del Casal d’Avis amb el temps i el número de donacions actualitzat. L’Ajuntament fa una crida als veïns a participar d’aquesta donació solidària i a sumar-se al complet programa d’activitats que ofereixen les entitats i comerços locals al llarg de dimarts 22 de novembre.