Un total de sis candidatures concorreran a les eleccions municipals del 24 de maig vinent a Masquefa:

• Masquefa Regeneració – Esquerra Republicana de Catalunya –Acord Municipal (MR-ERC-AM), amb Xavier Pérez i Fornés com a cap de llista.

• Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu (CUP-PA), encapçalada per Sílvia Rotger Gomila.

• Independents d’Esquerres Masquefa (IEM), amb Rosa Hernàndez Valls com a cap de llista.

• Partit Popular (PP), encapçalada per Manuel Navas Hernández.

• Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP), amb Daniel Gutiérrez Espartero liderant la llista.

• Convergència i Unió (CiU), amb Xavier Boquete i Saiz al capdavant de la candidatura. 

Dels resultats de les urnes del proper 24 de maig en sortiran els 13 càrrecs electes que representaran l’Ajuntament de Masquefa en el mandat 2015-2019.

(Consulteu les llistes de les candidatures)

Dos col·legis electorals
En les eleccions municipals del 24 de maig, a Masquefa estan convocats a les urnes un total de 6.175 masquefins (segons el cens electoral provisional tancat a 30 de desembre de 2014), que podran exercir el seu dret a vot en dos col·legis electorals.

D’una banda, s’habilitarà un col·legi electoral a l’Escola El Turó (al carrer Santa Clara, 30, de Masquefa). D’altra banda, els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa podran exercir el dret a vot en el col·legi electoral que s’habilitarà a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta).

El 24 de maig els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí a les 8 de la tarda ininterrompudament.

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat ha habilitat un enllaç a la seva pàgina web (http://www.locals2015.cat/ca/index.html) amb tota la informació sobre les eleccions municipals d’aquest 2015.

Servei gratuït d’autobús
D’altra banda, durant tota la jornada electoral l’Ajuntament oferirà un servei gratuït d’autobús per desplaçar-se fins al col·legi electoral de l’Escola El Turó.

(Consulteu les parades i horaris)

Entrevistes a la ràdio als candidats i debat a l’Alzinar
També amb motiu de les eleccions municipals, L’Alzinar Societat Recreativa i Cultural organitzarà, el dimecres 20 de maig, a les 8 de la tarda, un debat polític amb la participació dels candidats de les diverses forces polítiques que es presenten als comicis. Es farà a la Sala l’Aglà de l’Alzinar i estarà moderat per Carme Junyent.

El debat també serà retransmès per Ràdio Masquefa (91.6 FM). L’emissora municipal ja ha iniciat una primera ronda d’entrevistes a tots els candidats, i durant el període de la campanya electoral –del 8 al 22 de maig- farà una segona ronda d’entrevistes. El dia 24 de maig emetrà un programa especial sobre les eleccions municipals.