Els ajuts es poden sol·licitar del 17 de juny i fins al 16 de juliol a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Les subvencions van adreçades als bars, restaurants, gimnasos, escoles de dansa, establiments comercials i serveis del municipi.

Del 17 de juny al 16 de juliol ja es poden sol·licitar les subvencions adreçades al teixit comercial i de serveis de Masquefa afectat per la pandèmia. Els ajuts estan impulsats per l’Ajuntament amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica al municipi, generant liquiditat als comerços i serveis.

Les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament, a través del model de sol·licitud que trobareu al web www.masquefa.cat/promocio-economica; i en el moment de formalitzar la sol·licitud caldrà presentar la documentació següent:

  • Instància/model de sol·licitud.
  • Exemplar de l’escriptura de constitució de la societat o còpia del DNI en cas d’empresari individual.
  • Model 036 d’alta d’activitats econòmiques.

Quines línies d’ajut s’ofereixen?

  • Línia A: persones físiques i jurídiques que desenvolupin una activitat de bar, restaurant, gimnàs i/o escola de dansa a Masquefa amb establiment físic.
  • Línia B: persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat comercial i/o de serveis a Masquefa amb establiment físic a peu de carrer de menys de 400m2 de sala de venda que prestin alguna de les següents activitats: loteries, copisteries i arts gràfiques, centres de fisioteràpia, clíniques dentals, serveis de podologia, immobiliàries, salons d’estètica i bellesa sense serveis de perruqueria, telefonia i Internet, comerços de roba, drogueries i ferreteries, floristeries, autoescoles, sabateries, multipreus, establiments de tatuatges, merceries, escoles d’idiomes i comerços de llaminadures.

Sempre i quan tinguin un volum de ventes inferior a 600.000€ anuals en l’exercici 2020 i en la data de sol·licitud de l’ajut tinguin menys de 10 treballadors.

Quina és la quantia de l’ajut?

Per a la Línia A es concedirà un ajut econòmic als bars, restaurants, gimnasos i escoles de dansa de Masquefa segons el següent barem:

  • 600€ a aquells sol·licitants que no hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.
  • 475€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, un ajut econòmic de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.
  • 350€ a aquells sol·licitants que hagin rebut o tinguin atorgat durant l’any 2020 i el primer trimestre de l’any 2021, dos o més ajuts econòmics de la Generalitat de Catalunya per pal·liar el mateix objecte que regulen aquestes bases.

I per a la Línia B es concedirà un ajut econòmic de 350€ als establiments comercials i de serveis.

Per a més informació podeu consultar el web www.masquefa.cat/promocio-economica/, enviar un correu electrònic a l’adreça ctc.teixitcomercial@masquefa.cat o trucar al telèfon 93 772 78 28.