Torna el Casal d’Estiu pels nens nascuts entre els anys 2004 i 2012. Es farà a l’acabar el curs escolar, des del 27 de juny fins el 29 de juliol. Durant aquest període els nens aprendran coses noves i divertides. I és que les vacances els hi han de servir per gaudir del temps de lleure en companyia d’altres infants, per descobrir nous racons de l’entorn i estar en contacte amb la natura. També aniran a la piscina, aprendran jocs i participaran en les activitats que ja estan planificant els monitors.

Horaris del Casal d’Estiu

El Casal d’Estiu aquest any es farà a les instal·lacions de l’Escola El Turó. L’horari del Casal de matí serà de 09 h a 13.30 h. Hi haurà la opció d’ampliar l’horari (de 08h a 09 h) amb l’acollida de matí, servei menjador (de 13.30 h a 15.30 h) i acollida de tarda (de 15.30 h a 17 h).

Centre d’Esplai Giravolt

El Centre d’Esplai Giravolt és l’entitat que organitza el casal, amb el suport de l’Ajuntament. És una entitat ,sense afany de lucre, dedicada a l’educació en el lleure d’infants i joves, lligada a l’aprenentatge de valors. Té una gran experiència en aquest tipus d’activitats i compta amb un equip de persones formades i titulades.

Més informació i inscripcions

– Les inscripcions al Casal d’Estiu seran presencials i es faran a la sala La Bàscula, a La Fàbrica Rogelio Rojo, del 2 al 13 de maig. Recordeu que el nombre de places és limitat.
– Trobareu tota la informació detallada, aquí
– Descarregueu-vos els fulls d’incripció, aquí
– Es farà una reunió informativa el dimarts, 14 de juny, a les 17.30 h a la Sala d’Actes del CTC.