Ja s’han obert les inscripcions pel curs de Fotografia Fotowalk Masquefa, que organitza l’Ajuntament de Masquefa i Naturpixel, i que es farà el 28 de novembre, coincidint amb la Festa de Sant Eloi. El curs constarà de dues hores de classe teòrica i dues més que es faran pels carrers al voltant de la Festa de Sant Eloi.

El temari del curs repassarà els conceptes essencials fotogràfics, l’equip fotogràfic de l’Smartphone a la DSLR, com explicar una història a través de les imatges, plantejar un tema (planificació, documentació i execució), les tècniques de composició, treballar la creativitat, i com comunicar, compartir i donar a conèixer el nostre treball a través del web i les xarxes socials, entre d’altres punts.

El curs anirà a càrrec del professor Joan Vendrell, fotògraf freelance i cofundador de Naturpixel, Fotoxop i Travel in Shots. Vendrell ha treballat com a tècnic de fotografia professional, durant 8 anys, assessorant i formant a l’aficionat i als més prestigiosos professionals.

El curs està plantejat per a tots els públics, no calen coneixements previs i és ideal que els inscrits portin una càmera amb controls manuals. La inscripció online val 25 € i s’ha de fer abans del 13 de novembre a través d’Internet: http://joanvendrell.com/fotowalk-masquefa

Hashtag: #FotowalkMasquefa per Twitter i Instagram