Masquefa tornarà a viure el dissabte 25 de febrer una de les festes més multitudinàries, el Carnaval. Igual que en els anys anteriors el Rei Carnestoltes encapçalarà una espectacular rua de comparses i carrosses que desfilarà pels carrers de la vila, acompanyada de tots els vilatans que s’hi vulguin sumar.

Les inscripcions per participar a la rua són gratuïtes i es poden fer, fins al 17 de febrer, presencialment o per telèfon, a l’Ajuntament de Masquefa (C/ Major, 93 – 93 772 50 30), de dilluns a divendres de 9h a 14h. També es poden fer al Casal de Joves (al Recinte Rogelio Rojo – 93 772 85 21), els dimarts, dimecres i dijous per la tarda, de 17h a 20h.

Hi haurà dos premis a la millor disfressa col·lectiva per les comparses de més de 20 persones, i dos premis per les comparses de menys de 20 persones. Els premis seran de 150 euros per als primers classificats, i de 100 euros per als segons.

Durant el mateix dissabte 25 i també el divendres 24 se celebrarà el concurs de disfresses d’aparadors i comerços.

PROGRAMA

24 i 25 de febrer
Concurs de disfresses de comerços i aparadors locals

Dissabte 25 de febrer
17h: Recollida de dorsals de les comparses al Punt d’Informació (Avinguda de la Línia)

17.30h: Concentració de comparses i carrosses a l’Avinguda de la Línia

18h: Sortida de la Rua de Carnaval
(Recorregut: Sortida Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins a l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Sta Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)

19.30h: Festa de tarda de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’
(S’hi anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i es lliuraran els premis.)

24h: Festa de nit de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’