L’Ajuntament felicita a ambdues estudiants i a tots els alumnes de l’Institut per l’originalitat i l’alt valor dels seus projectes.

En el marc de la festa de final de curs celebrada el 26 de juny a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, les alumnes de Batxillerat humanístico-social Sofia Cristino Iruela (“L’autoregulació de la intel·ligència emocional”) i Batxillerat científico-tecnològic Paula Ródenas Buiza (“La salut bucodental. Estudi de l’eficàcia dels dentifricis per tal d’enfortir l’esmalt dental”) van ser guardonades en la categoria dels millors treballs de recerca de Batxillerat. Davant els assistents que omplien l’auditori, ambdues estudiants van recollir el seu reconeixement i també van ser obsequiades amb una tauleta digital.

La d’aquest 2019 va ser la quarta edició d’aquests premis creats conjuntament per l’Institut i l’Ajuntament de Masquefa i que pretenen posar en valor tant la bona tasca del professorat i alumnat del centre, com també motivar l’esperit de recerca entre els alumnes.