El 30 de novembre i l’1 de desembre el municipi s’adhereix a una nova edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Masquefa torna a demostrar ser una vila compromesa i altruista que s’implica activament en els projectes solidaris. Divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, el municipi se suma un any més -de la mà del Grup de Voluntaris de Masquefa- al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Per tot plegat, al llarg d’aquests dos dies s’habilitaran punts de recollida d’aliments als supermercats Condis (Sant Pere i avinguda de la Línia), Punt Taronja, Mercadona i Àrea de Guissona. Diumenge 2 de desembre, a més, també es podran donar aliments a l’Àrea de Guissona i al Punt Taronja.

L’Ajuntament fa una crida als veïns a participar d’aquesta iniciativa donant aliments bàsics com llet, oli i conserves.

Al 2017 el Gran Recapte d’Aliments va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida repartits per tot el país i va comptar amb l’ajuda de 30.000 voluntaris. La fita per a l’edició del 2018 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants. Els aliments recollits durant el Gran Recapte van destinats al Banc dels Aliments, entitat benèfica basada en el voluntariat, amb l’objectiu de redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant-ne qualsevol malbaratament o mal ús. Per a més informació podeu consultar el web www.granrecapte.org.