El projecte es durà a terme en dues fases i és previst que finalitzi la tardor del 2018.

L’Ajuntament de Masquefa iniciarà durant el darrer trimestre d’aquest any 2017 l’última i definitiva fase del projecte de coberta de la piscina municipal del camp de futbol, iniciat el mes de gener del 2015. Aquest mes de setembre el consistori ha tret a licitació pública el contracte d’obres d’aquesta darrera fase del pla que és previst que culmini la tardor del 2018 i que estarà dividida en dos trams.

El primer tram del projecte començarà a finals d’aquest any 2017 i finalitzarà abans de l’inici de la temporada d’estiu 2018 amb l’arranjament i millora de la zona de vestidors de l’equipament. Així, la piscina municipal del camp de futbol obrirà les seves portes amb normalitat durant els mesos d’estiu de l’any vinent.

I un cop tancada la temporada d’estiu 2018, al mes de setembre, arrencarà el segon i definitiu tram del projecte amb la instal·lació de la coberta de l’equipament, que permetrà cobrir tant la piscina, com la zona de vestidors i el bar-restaurant. Així, l’objectiu de l’Ajuntament és donar per finalitzat el pla durant la tardor del 2018

En paral·lel, el projecte –amb un cost de 2.233.771€– també contempla l’habilitació d’instal·lacions tèrmiques de biomassa.

Un equipament de primer nivell per al municipi i la comarca

Amb aquesta inversió, l’Ajuntament de Masquefa aposta decididament per consolidar al municipi una oferta lúdico-esportiva de màximes garanties i adaptada als gustos i necessitats de tots els veïns; que tingui recorregut durant els mesos d’estiu, però també durant tota la resta del curs.