Les ofertes es poden presentar fins el 18 d’abril.

El Ple de l’Ajuntament de Masquefa va aprovar en la sessió ordinària celebrada el passat 23 de març la licitació del projecte executiu per a la construcció del nou Centre de Dia de Masquefa i de sis habitatges dotacionals al municipi.

Les obres tenen un pressupost estimat de 2,2 milions d’euros i les propostes es poden presentar fins el 18 d’abril. En aquest sentit, cal recordar que el consistori ha rebut recentment una subvenció per valor de quasi 1,4 milions d’euros per a iniciar l’execució d’aquest nou equipament municipal.

En concret, el consistori és beneficiari d’un ajut econòmic de la convocatòria de subvencions europees Next Generation, per a la inversió en nous centres residencials i d’atenció diürna i remodelació de centres existents.

L’inici dels treballs és previst que es dugui a terme enguany, mentre que el projecte clouria a finals del 2024 o principis de l’any 2025. El nou Centre de Dia és previst que s’habiliti a l’edifici de l’antic cinema de Masquefa i que compti amb diferents pisos tutelats per a gent gran i persones amb dependència.

En aquest sentit, també cal destacar que l’Ajuntament ja ha adquirit per a titularitat municipal al llarg dels darrers anys la primera i la segona planta de l’edifici annex a l’espai on s’habilitarà el Centre de Dia. Ara, falta adquirir els baixos perquè aquest edifici es pugui destinar a accions socials i complementi els serveis del nou Centre de Dia.