La presentació de la plaça de l’Estany, prevista per divendres 8 de juny, es manté programada en cas que les condicions meteorològiques així ho permetin.

L’Ajuntament de Masquefa informa els veïns que l’acte d’inauguració del parc de Can Valls previst per avui dimecres 6 de juny a les 18 h., ha quedat suspès per l’intens episodi de pluges que afecta el municipi i bona part del país.

El consistori demana disculpes per les molèsties que aquesta suspensió pugui causar i agraeix a la ciutadania la seva comprensió davant d’aquesta decisió que té com a objectiu garantir la plena seguretat i comoditat dels assistents.

L’acte previst per avui dimecres tenia com a objectiu presentar públicament els treballs de remodelació que la Regidoria de Parcs i Jardins ha dut a terme en aquest espai al llarg de les darreres setmanes en el marc del  projecte de millora dels parcs infantils del municipi, inclòs en el Pressupost municipal del 2018 i que implica a més d’una cinquantena d’espais de la vila.

La posada a punt del parc ha consistit en pintar, netejar i millorar la imatge dels elements i estructures ja existents i en la instal·lació de jocs renovats. Amb aquests treballs, el consistori pretén diversificar l’oferta lúdica infantil i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats dels veïns, tot reforçant així la condició d’aquestes no només com a recursos de lleure, sinó també com a espais de relació i convivència entre els infants.

Divendres 8 de juny, inauguració de la plaça de l’Estany

Mentrestant, el consistori fa saber que si les condicions meteorològiques ho permeten es manté programada per divendres 8 de juny, a partir de les 18 h., la presentació de la remodelada plaça de l’Estany un cop finalitzades les tasques d’arranjament impulsades per l’Ajuntament. L’acte és obert a tota la ciutadania i els participants podran gaudir d’un refrigeri.