Els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori per garantir la mobilitat dels viatgers.

Amb motiu de les obres de millora de la infraestructura a l’estació de Piera, els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 Igualada de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El tram afectat és el comprès entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia.

Els treballs que es duran a terme consistiran en la millora de les plataformes de les vies 1 i 2 i el canvi de tres agulles d’aquestes vies; se solucionaran els punts en què es fa més difícil el drenatge d’aigües de pluja, es milloraran dos talussos i la catenària i es renovarà la platja de vies de tota l’estació. Amb aquestes obres es garantirà la millor circulació dels trens i la reducció de sorolls en el seu pas pel municipi de Piera.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobús substitutori que farà parada a totes les estacions intermitges. El servei de trens entre les estacions de Pl. Espanya i Masquefa funcionarà amb normalitat i mantindrà els horaris habituals del cap de setmana. De la mateixa manera, la resta de línies del Metro del Baix Llobregat no es veuran afectades per aquests treballs de millora.