El Casal de Joves ha organitzat per a aquest divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre, un taller de lomografia. La lomografia és una disciplina fotogràfica en la qual la principal regla és que no hi ha regla, tot s’improvisa, tot és sorpresa: situacions i enquadraments impossibles, variacions de color, tot casual, tot espontani… Això si, no espereu pantalletes per veure com ha quedat la foto. La lomografia funciona en analògic, o sigui, amb carret.

El taller de lomografia començarà el divendres a les 5 de la tarda. Cal ser puntuals per a poder aprofitar al màxim la llum solar. S’iniciarà amb la presentació de les càmares que es faran servir: Super Sampler, Action Sampler, Oktomatic, Robot, Fish Eye i Diana F+, amb una breu introducció al funcionament de cadascuna. Després se sortirà a experimentar i a lomografiar allò que vulguem. I, més tard, els participants tornarem al Casal per entrar a la cambra fosca a revelar els rodets fotogràfics i obtenir els negatius, que deixarem assecar durant tota la nit.

El taller continuarà el dissabte 26 amb l’escanejat dels negatius per poder guardar les fotos en un llapis de memòria. Entre tots i totes les participants del taller escollirem les fotos que més agradin per muntar una exposició amb els resultats del taller.

L’exposició s’instal·larà del 30 de novembre al 10 de desembre al vestíbul del Casal de Joves. I a partir del dia 11 de desembre i fins al Nadal a la Biblioteca Municipal.