Dimarts que ve, 16 de juny, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca un taller de massatge infantil per a nadons de 0 a 3 anys, a càrrec d’Anna Maria Frutos. Les persones que vulguin assistir-hi s’han d’inscriure prèviament a la Biblioteca. Les places són limitades (15).

Mitjançant el massatge infantil es crea un espai íntim entre l’infant, la mare i/o pare i el seu entorn. És una altra manera de comunicar-se, d’escoltar, i un moment per compartir les nostres experiències amb altres famílies. Per al nadó és molt important menjar, dormir, l’amor i el contacte físic per potenciar la seva seguretat i el seu món emocional.

En aquest taller s’explicaran els beneficis del massatge infantil, quan i com el podem fer, què necessitem, quina posició corporal hem d’adoptar, amb quina actitud o amb quin to de veu, entre altres aspectes.

També es convidarà les famílies assistents a treure la roba als seus nadons per mostrar-los diferents tècniques, començant per les cames i els peus, l’abdomen, el pit, els braços, o l’espatlla.