El pas de primària a secundària, de l’escola a l’institut, és un important punt d’inflexió en la vida dels adolescents. Per tal de donar a conèixer els canvis que es produeixen entre aquestes dues etapes educatives, saber què implica el canvi d’etapa i afavorir el coneixement de l’ESO per part dels alumnes i les famílies, l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per al dimecres 9 d’abril el taller ‘El viatge de primària a secundària’. La sessió s’adreça a pares i mares amb fills a 5è i 6è curs de primària i es farà, a partir de les 6 de la tarda, a la Biblioteca de l’institut.

Per inscriure-s’hi cal enviar un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net o trucar al telèfon de l’Ajuntament de Masquefa (93 772 50 30), indicant el nombre de persones que hi assistiran.

L’organització d’aquest taller, que s’emmarca en el Projecte Educatiu de Vila, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i les AMPA dels centres educatius de Masquefa i La Beguda. Es tracta d’una activitat de l’Escola de Pares i Mares.