Aquest mes de juliol arrenca la 4a edició de l’original concurs Fes Tapes, que pretén posar en valor la rica gastronomia de Masquefa. El guanyador del concurs tindrà com a obsequi una caixa regal d’escapades per a dues persones.

Dimecres 12 de juliol arrenca la 4a edició del Fes Tapes, el concurs més suculent de la vila que durant dues setmanes completes posa a l’abast dels paladars més exigents una àmplia i creativa oferta de tapes de primera qualitat.

Participar en el concurs Fes Tapes és molt senzill. Primer de tot, cal que t’adrecis a qualsevol dels bars-resturants participants, a les dependències municipals o a un forn de pa, on hi trobaràs exemplars impresos del llibret informatiu sobre el concurs. Un cop tinguis el fulletó, només cal que tastis una tapa en cinc bars o restaurants diferents d’entre els set que formen part del concurs. Cada vegada que facis una tapa, el bar et segellarà la corresponent casella de la butlleta retallable que trobaràs al final del llibret informatiu. I un cop hagis completat cinc caselles, només caldrà que acabis d’emplenar la butlleta amb les teves dades i votis per la tapa que més t’hagi agradat. Tots els bars participants en el concurs disposaran d’urnes en què podràs dipositar la butlleta un cop completada, entrant així en el sorteig d’una caixa regal d’escapades. La millor tapa serà la que obtingui el major nombre de vots d’entre les butlletes recollides.

El nom de la persona guanyadora es farà públic, juntament amb els resultats de la votació de la millor tapa, a partir del 26 de juliol als webs ww.masquefa.cat o www.ctc.masquefa.net.