El Casal de Joves acull el 13 d’abril una xerrada informativa sobre els recursos i serveis que les famílies tenen a la seva mà a l’hora d’escollir l’itinerari formatiu.

La Xarxa TET Anoia Sud, de la qual en forma part l’Ajuntament de Masquefa, amb el suport d ela Diputació de Barcelona, ofereix aquest mes d’abril una xerrada informativa dirigida a totes les famílies del municipi amb fills en edat formativa.

La sessió, que tindrà lloc el dimarts dia 13 a les 18 h al Casal de Joves, porta per títol “No sap què fer! Com podem acompanyar als nostres fills i filles?” i té com a objectiu presentar els recursos i serveis que les famílies tenen a la seva mà a l’hora de decidir el recorregut formatiu dels seus fills. En aquest sentit, la xerrada ajudarà a resoldre dubtes sobre els itineraris i oportunitats que ofereix el sistema educatiu actual; i oferirà les principals claus sobre com acompanyar els fills en la tria d’estudis.

Les places per a la xerrada informativa són limitades i totes aquelles persones interessades en participar de la trobada cal que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net , indicant el nombre d’assistents a la xerrada. També es pot trucar al telèfon 93 772 50 30. La sessió es durà a terme seguint totes les mesures Covid-19, i en cas que el PROCICAT estableixi noves mesures restrictives la xerrada es duria a terme telemàticament. En aquest cas, es contactaria amb les persones inscrites per tal d’informar-les.

Servei d’Assessoria Acadèmica

Davant qualsevol dubte que tingueu l’Ajuntament de Masquefa disposa del Servei d’Assessoria Acadèmica, que ofereix a les famílies i als joves assessorament i orientació personalitzada en matèria de formació.

El servei està ubicat al Casal de Joves i podeu demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net , trucant al telèfon 93 772 85 21, o enviant un missatge a través de la plataforma WhatsApp al número 671 060 967.

La Xarxa TET Anoia Sud, de la que Masquefa en forma part, també ha editat diferents materials d’orientació i consulta que podeu recuperar en aquest enllaç.