L’Ajuntament de Masquefa està preparant, per al 27 de novembre vinent, un acte de reconeixement als professionals de l’educació que porten més de 25 anys dedicats a la docència a l’escola de Masquefa i La Beguda Alta. L’acte, que s’organitza amb motiu del Dia del Mestre, tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo i, a més del reconeixement als docents i altres activitats, inclourà també una exposició amb fotografies històriques i material escolar antic.

És per això que l’Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que conservin fotografies antigues sobre les escoles del municipi i material escolar de l’època. Fins al dia 20 de novembre podeu portar  les fotografies i el material a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, en l’horari de 9 del matí a 2 de la tarda.

(En aquest enllaç us podeu descarregar el full d’autorització per a la cessió temporal del material i la seva exhibició en l’exposició).

D’altra banda, també s’està treballant en un recull històric sobre les escoles a Masquefa i La Beguda que es publicarà en el proper número de la revista municipal ‘Masquefa Batega’, el mes de desembre vinent.