El concurs de fotografia FotoFlash, organitzat pel Club Excursionista Anoia, torna amb grans i divertides novetats. La convocatòria no ha deixat de guanyar adeptes i en la darrera edició van presentar-s’hi fins a 3.500 fotografies. Per seguir creixent, el concurs incorpora aquest any novetats com la possibilitat de presentar fotos retocades en la nova convocatòria FotoFlashRETARD, a més d’activitats que ens permetran gaudir de la fotografia en família.

El FotoFlash seguirà emmarcat dins d’una activitat organitzada pel Club Excursionista Anoia. L’entitat vol que el concurs segueixi marcat per la sorpresa. Per això, no hi ha tema preestablert, i les fotografies es presenten just acabada l’activitat.

El nou concurs FotoFlashRETARD vol complementar l’anterior. Així, permetrà als mateixos participants disposar d’uns dies per triar tres fotografies com a màxim i fer-hi tots els retocs que desitgin.

En aquesta edició no es donarà a conèixer el lloc on es farà la sortida fins el dia abans. El Club Excursionista Anoia ha preparat diverses activitats per gaudir en família de les dues convocatòries fotogràfiques: el FotoFlash i el FotoFlashRETARD.

Tots dos concursos es presentaran el dissabte 18 d’abril, a les 6 de la tarda, en un acte a la Biblioteca de Masquefa. També es farà una sessió pràctica a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, amb el títol ‘Com treure més profit de la nostra càmera fotogràfica’.

L’endemà, el diumenge 19 d’abril, a les 8 del matí, els participants sortiran cap a la matinal FotoFlash des de la seu del Club Excursionista Anoia. Es farà una petita excursió, amb visita guiada a un castell i a unes caves de gran renom , i també hi haurà un tast de caves.Podeu consultar les bases, el programa, i més informació sobre el FotoFlash i el FotoFlashRETARD a la pàgina web del club (www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia)