El Club Excursionista Anoia (CEA) presenta la cinquena edició del Duatló Vila de Masquefa, una competició molt esperada per tots aquells que, cada dos anys, s’entrenen per participar en aquesta disputada i original prova que combina la carrera i la bicicleta de muntanya (BTT). Aquest cinquè duatló se celebrarà el diumenge 13 d’abril i inclourà novetats destacades.

D’una banda, s’enduriran lleugerament les distàncies del circuit. Els atletes hauran de cobrir 2 quilòmetres inicials de carrera, 22 quilòmetres en bicicleta de muntanya, i uns altres 5 quilòmetres finals novament a carrera.

Una altra novetat és que el Club Excursionista Anoia ha inclòs el seu tradicional concurs de fotografia ‘FotoFlash’ en el programa de la cursa. El duatló serà, doncs, el tema únic del concurs per a tots aquells que s’animin a fer fotos durant el matí del 13 d’abril.

Inscripcions obertes
Els organitzadors també han canviat el sistema d’inscripció, integrant el Duatló Vila de Masquefa en el mecanisme que ofereix Runedia, el web més complet en informació i difusió de curses. D’aquesta manera es facilita la inscripció als atletes participants, el control d’inscrits, i el cobrament.

Les inscripcions s’han de fer on line a www.runedia.com, encara que també hi ha la possibilitat de formalitzar-les el mateix dia de la cursa, en el cas que quedin places. El preu de la inscripció és de 15€, amb un recàrrec de 5€ per les que es facin el mateix matí de la prova. Les places estan limitades a 150 participants.

El duatló, obert a totes les persones majors de 16 anys, contarà de dues categories: femenina i masculina. La concentració, la sortida i l’arribada es farà a la rotonda on conflueixen els carrers M. Leònie Mirapeix i Ametllers, al costat de l’escola Font del Roure. La recepció dels atletes està prevista per a les 08.45h i les inscripcions es tancaran a les 10. Els corredors sortiran a 1/4 d’11 i el límit d’arribada s’ha fixat a les 13.30h. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, i també al primer classificat masquefí de cada categoria.

Crida a la participació i cerca de voluntaris
El Club Excursionista Anoia vol que aquest cinquè Duatló Vila de Masquefa torni a ser un èxit organitzatiu i de participació. Per això anima a apuntar-se al duatló a tots els amants d’aquesta especialitat esportiva. També convoca les persones a les que els agrada la fotografia a inscriure’s en el concurs FotoFlash. I fa una crida a tots els qui vulguin col·laborar amb la prova fent de voluntaris i ajudant en l’organització i el desenvolupament de la cursa. Finalment, demana la implicació de les empreses i establiments, perquè contribueixin a fer més lluïda la competició aportant productes, objectes, serveis i descomptes per obsequiar i sortejar entre els atletes participants i els voluntaris.

Podeu contactar amb el club escrivint al correu electrònic ceanoia@hotmail.com, o adreçant-vos a la seu del club (C/ Crehueta, 33) els divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre. Aquest mateix dia i en aquest mateix horari també podeu posar-vos en contacte amb el CEA trucant al 93 772 67 20.

(Més informació sobre el duatló)

A www.amasquefa.com/clubexcursionistanoia hi trobareu també tota la informació de la cursa i les bases del concurs de fotografia FotoFlash.