Aquest mes de novembre Masquefa s’adhereix a una nova edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Masquefa torna a demostrar ser una vila compromesa i altruista que s’implica activament en els projectes solidaris. Així, aquest mes de novembre el municipi se sumarà un any més -de la mà del Grup de Voluntaris de Masquefa- al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya.

La campanya es desenvoluparà del 19 al 27 de novembre arreu del territori català i la població hi pot prendre part a través de quatre vies:

  • Fent donacions als supermercats (grans superfícies) Mercadona, Condis i Àrea de Guisona alhora de fer el pagament de la seva compra, els dies 19 i 20 de novembre.
  • Fent donacions a través del web www.granrecapte.com fins a l’11 de desembre.
  • Fent donacions al petit comerç de proximitat adherit a la campanya (Peixateria Sílvia, Punt Taronja, Servifruit i Carnisseria i Cansaladeria Casanovas) alhora de fer el pagament de la seva compra, del 19 al 27 de novembre. El client podrà efectuar en la seva botiga de proximitat una donació a través d’una aplicació de mòbil senzilla. Això vol dir que al final de la campanya amb els diners donats per la clientela al petit comerç, l’entitat vinculada (l’Associació Grup de Voluntaris de Masquefa) el podrà fer l’adquisició d’aliments en aquest comerç de proximitat.

 

 

  • Participant com a voluntari de la campanya els dies 19 i 20 de novembre. El registre es pot fer a través del web www.granrecapte.com.