El servei ofereix suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys que no porten els seus fills a l’escola bressol però volen que aquests comparteixin estones de joc i aprenentatge amb altres nens i nenes. També representa un punt de trobada per a pares i mares amb ganes d’intercanviar experiències, dubtes i neguits sobre la criança i l’educació dels fills i filles.

L’Ajuntament de Masquefa torna a posar en marxa aquest curs els Espais Familiars, un servei que ofereix assessorament i suport als pares i mares en la criança i l’educació dels seus fills i filles de 0 a 3 anys. Les sessions començaran el 4 i 5 d’octubre i es faran a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (C/ Rogelio Rojo, 30) dos cops per setmana: cada dimarts, de les 09:30 h. a les 11:30 h., per als infants 0 a 18 mesos; i dimecres, de 09:30 h. a 11:30 h., per als de 18 a 36 mesos.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions des del dilluns 26 fins al divendres 30 de setembre a la mateixa Escola Bressol Municipal La Baldufa de 09:30 h. a 12 h. El preu del servei és de 10 euros mensuals. Per a més informació, podeu adreçar-vos al centre o trucar al 93 772 50 11. A més, el dia 21 de setembre, de les 10 h. a les 11:30 h., es farà una primera sessió de portes obertes per tal que tots els pares i mares que ho desitgin puguin assistir als Espais Familiars i veure el funcionament d’aquest servei i els avantatges i beneficis que comporta tant per als pares i mares com per als mateixos infants.

Els Espais Familiars representen un servei alternatiu a l’escola bressol per a aquelles famílies que no utilitzen aquest recurs, però que volen que els seus fills i filles tinguin contacte amb altres infants d’edats semblants per relacionar-se i compartir el joc. Al mateix temps, són un espai de trobada en què pares i mares poden compartir experiències, dubtes i neguits sobre la criança i l’educació dels fills i filles i també sobre el paper de les famílies. Compten, a més, amb el suport d’una educadora especialista en primer cicle d’educació infantil, la qual s’encarrega de dinamitzar les sessions. Els mateixos pares i mares participants són els qui proposen els diversos temes a tractar, com per exemple l’alletament, l’alimentació, la son, les rebequeries i els límits, el control d’esfínters, els hàbits o l’inici de l’escola, entre molts altres.

DESCARREGA’T AQUÍ EL FULLETÓ INFORMATIU DELS ESPAIS FAMILIARS