El Futbol Sala Espardenya, amb el suport de l’Ajuntament, ja ultima els preparatius d’una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala, que es diputaran el divendres i dissabte 13 i 14 de juny. El torneig tornarà a oferir als espectadors que es reuneixin al pavelló tota una maratoniana jornada d’aquesta modalitat esportiva.

S’obrirà divendres a les 7 de la tarda i acabarà dissabte a les 8 de la tarda, amb la disputa de la gran final que decidirà el campió. Hi participaran 16 equips de Masquefa i altres localitats, que jugaran dividits en quatre grups de quatre. Els dos primers de cada grup passaran a la fase d’eliminatòries, que inclouran els quarts de final, les semifinals i la final. Com a novetat hi haurà un partit d’exhibició de nens de 4 a 6 anys. Els organitzadors lliuraran trofeus a tots els participants, i hi haurà un regal sorpresa per al campió.

Les inscripcions tenen un preu de 190 euros per equip, amb una bonificació de 20 euros si es porta un altre equip al torneig. Es poden fer al carrer Major, 41, de Masquefa. Per a més informació: 615 433 323.

Festa dels anys 80
Com a novetat, aquest any les 24 Hores de Futbol Sala es clausuraran amb una festa amb música dels anys 80, que es farà a partir de les 11 de la nit, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i que estarà oberta a tothom.