Els Ajuntaments de Masquefa i Piera organitzen aquest mes de desembre una taula rodona i dos tallers amb informació de primera mà per ajudar les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Les inscripcions ja es poden formalitzar trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències de les persones en recerca activa de feina. Per tot plegat,, amb el suport de la Diputació de Barcelona, coorganitza de la mà de l’Ajuntament de Piera tres noves sessions del programa “Apropa’t a l’empresa”. Les activitats es duran a terme els dies 14, 16 i 19 de desembre al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del Servei d’Ocupació Local de Masquefa, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

Dimecres 14 de desembre (de 09:15 h. a 13:15 h.), el Centre Tecnològic Comunitari serà la seu d’una sessió al voltant de les competències; divendres dia 16 (de 10 h. a 12:30 h.), taula rodona sobre els nous horitzons en el sector TIC; i dilluns 19 de desembre (de 09:15 h. a 13:15 h.), el CTC acollirà un taller a càrrec de Míriam Riera sobre les competències clau.

“Apropa’t a l’empresa” és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir informació de primera mà que ajudi les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.