El municipi acull els dies 18, 19 i 20 de maig la celebració de la festa de Sant Isidre. Per a més informació sobre totes les activitats, podeu descarregar el tríptic en aquest enllaç.

Un cartell extens, per a totes les edats i amb l’objectiu que els veïns gaudeixin de tres dies intensos per celebrar la Festa Major Petita. Així es presenta el programa d’activitats previst per a la celebració de Sant Isidre 2018, que tindrà lloc des del divendres 18 fins al diumenge 20 de maig.

D’aquesta manera, els carrers de la vila, la Plaça de l’Estació i La Fàbrica Rogelio Rojo es preparen per acollir un any més nombroses propostes lúdiques impulsades per l’Ajuntament amb el suport i col·laboració d’entitats i associacions del municipi.

En aquesta línia, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, fa una crida a la participació i destaca que “cal posar en valor la col·laboració i cooperació de totes aquelles persones i entitats que fan possible la celebració de la festa de Sant Isidre; aquesta implicació demostra que Masquefa és un poble compromès i amb un teixit associatiu viu“.