Avui dimecres s’ha obert el període d’inscripcions al Masquefa Music Stars, la programació juvenil per al mes de juliol, que combina els tallers lúdics amb diverses sortides d’aigua.

L’Ajuntament de Masquefa segueix treballant per tal d’oferir als joves del municipi una oferta d’activitats variada i adaptada als gustos de tothom. En aquest sentit, des del Casal de Joves s’ha preparat un programa estiuenc d’allò més atractiu, amb activitats al llarg de tot el mes de juliol que alternen els tallers lúdics amb sortides a la platja, la piscina, en bicicleta o fins i tot a l’Illa Fantasia.

Enguany s’ha volgut enfocar el programa estiuenc a l’àmbit musical, tot atenent una de les demandes més esteses entre els propis joves. En aquest sentit, la seqüència de tallers prevista té per objectiu cobrir el procés complet de gravació d’un videoclip de música rap, començant per la pròpia creació de la cançó, continuant amb l’enregistrament i edició de la peça audiovisual i acabant amb la projecció del videoclip en pantalla gegant a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo.

Poden participar en el Masquefa Music Stars tots els joves nascuts entre el 1997 i el 2003. Per fer-ho només cal adreçar-se al Casal de Joves a partir d’avui mateix, dia 8 de juny, i realitzar la inscripció corresponent. El termini restarà obert fins el 22 de juny. El preu d’inscripció és de només 10€