L’Ajuntament de Masquefa ja ho té tot a punt per a celebrar, aquest diumenge, 14 de març, una nova edició, la tercera, de Les Botigues al Carrer. En aquesta ocasió hi participaran 21 comerços i empreses.

Els establiments tornaran a treure les seves parades per instal•lar-les a l’avinguda de la Línia (entre els carrers Rogelio Rojo i Santa Clara) i mostrar així els seus productes i serveis. D’aquesta manera, els vilatans i vilatanes tornaran a gaudir d’una jornada molt especial, en què podran combinar dues activitats com comprar i passejar.

Nous expositors
Animats per la gran afluència de públic i els bons resultats de vendes de les edicions anteriors, la gran majoria dels comerços participants ha decidit repetir i apuntar-se de nou a una iniciativa que pretén plantar cara a la crisi i ajudar el comerç local a donar a conèixer els seus productes i serveis.

A més, uns altres quatre establiments hi aposten per primera vegada.
 

A Les botigues al carrer hi hauran representats nombrosos sectors comercials. Els establiments participants en aquesta tercera edició seran:

 

. Alumec

.Auto Electric Injecció Marino SL

. Centre de jardineria Masquefa

. Ciber Phone

. Comercial J.A.N.

. EMME

. Escola de Dansa Noemí Rubira

. Esencia

. Fruiteria La Pera

. Fruites i Verdures Yolanda

. Futur Vídeo, S.C.P.

. Gamper Sport

. Instal•lacions E.Olivella

. J.C. Muntatges

. Moda Jove

. Moda Menuda

. Multipreu David

. Original Vídeo

. Sol i Lluna

. STYLO

. Zero Administration Time, S.L

També l’Ajuntament de Masquefa i l’emissora municipal Ràdio Masquefa hi instal•laran parades.

Tot un matí
A diferència de la segona edició, quan es van fer matí i tarda, aquestes terceres Botigues al Carrer tornaran a concentrar-se al matí. De tota manera l’horari s’allarga respecte a la primera edició. Així, les parades estaran instal•lades a l’avinguda de La Línia des de les 10, hora en què es farà la inauguració oficial amb les autoritats locals, fins a les 3 del migdia.

Per a entretenir els més menuts mentre els pares i mares passegen i compren s’instal•larà un inflable i es faran algunes activitats per a infants.

Bosses ecològiques
Els establiments participants repartiran entre els visitants bosses reciclables de paper ecològic lliurades per l’Ajuntament. Amb aquesta mesura es vol fomentar un hàbit respectuós amb el medi ambient i evitar les tradicionals bosses de plà