L’activitat, que enguany compleix la seva tercera edició, oferirà als veïns i visitants comerços amb ofertes especials, racons amb encant i activitats per a tots els públics. Consulta el programa d’activitats. 

Diumenge 27 de maig, l’Ajuntament de Masquefa i ‘Masquefa Comerç’ organitzen una nova edició del Primavera Shopping Masquefa.

Comerços amb ofertes i promocions especials

Els carrers del municipi s’ompliran de motius florals des de primera hora del matí i al llarg de tota la jornada per gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic gràcies als diferents racons decorats amb motius primaverals. A més, els comerços locals obriran els seus establiments en diumenge i oferiran diferents obsequis, descomptes i/o ofertes especials.

Racons amb encant

Els veïns i visitants, a més, també tindran l’oportunitat de descobrir nous indrets primaverals de la vila. I és que fins a 14 punts de Masquefa es decoraran amb flors i diversos elements ornamentals des de les 11 h. fins a les 21 h.

Activitats per a tots els públics al llarg de la jornada

La tercera edició del Primavera Shopping Masquefa es complementarà amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns entre les quals destaquen: maquillatge artístic per als més menuts, activitats a càrrec dels gimnasos del municipi, exposicions, inflables, conta contes, marató de pianos, xocolatada, actuacions musicals i els personatges dels dibuixos infantils PJ MAsk voltant pels carrers comercials del poble.

L’Ajuntament de Masquefa agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes primeres tres edicions per part de l’associació ‘Masquefa Comerç’, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que participen de l’esdeveniment; fent possible, entre tots, la consolidació d’aquest projecte pioner a la vila.