Masquefa ja ho té tot a punt per a celebrar la tradicional festa de Sant Joan, dimarts vinent, 23 de juny.


Arribada de la flama del Canigó

La celebració s’iniciarà, a les 6 de la tarda, a la plaça de l’Estació, amb un concert de La Cobla La Principal del Llobregat. Per a una hora més tard està prevista l’arribada de la flama del Canigó. Com és habitual el Club Excursionista Anoia pujarà el 22 de juny al cim del Canigó per recollir la flama, símbol de la nostra cultura i la nostra llengua, i portar-la l’endemà a Masquefa.
Després de l’arribada de la flama (a càrrec del CEA i la Penya Ciclista Masquefa) es llegirà el Manifest per la llengua catalana. També es repartirà la flama a les urbanitzacions que organitzen fogueres i a tothom qui vulgui.
Els qui facin fogueres han de comunicar-ho prèviament a l’Ajuntament, la Policia Local o els organitzadors (en aquest darrer cas al 93 772 76 66).

Tres revetlles
També s’han organitzat tres revetlles. D’una banda, l’Ajuntament ha preparat una revetlla de tarda per a joves i una revetlla de nit. Totes dues es faran a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo i comptaran amb una disco mòbil a càrrec de Sonotech. L’entrada és gratuïta.
D’altra banda, el Club Petanca Masquefa, amb el suport del Consistori, farà també a la nit una revetlla a les seves instal•lacions, amb l’Orquestra Diamant. L’acte coincidirà amb la celebració de l’aniversari de l’entitat.