La Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge (19, 20 i 21 de juny) una nova edició de la Festa del Rocío. La celebració, que cada any destaca per la seva elevada afluència de públic, compta ja amb una gran tradició a Masquefa. Aquest any arriba a la divuitena edició. Com ja és habitual, la gran majoria de les activitats tornaran a tenir com a escenari el recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo.

La Festa del Rocío 2015 donarà el tret de sortida divendres, a les 9 del vespre, amb una terrassa d’estiu amb música ambient al pati de la Rojo.

L’endemà, dissabte, a les 11 del matí, tindrà lloc el tradicional recorregut ‘rociero’ amb la Verge del Rocío, que serà portada des de la seu de la Cofradía (a l’antiga Fàbrica del Cartró) fins a la Rogelio Rojo.

Ja a la tarda, a 2/4 de 8, les activitats continuaran amb un festival de flamenc a la Sala Polivalent. Hi actuaran l’Escola de Ball de la Cofradía, acompanyada de Marina Parra, i l’Escola de Ball Amanecer de Piera. També hi haurà un recital poètic amb Manuel Cerro Flores.

Aquest festival donarà pas, a les 10 de la nit, a un altre espectacle, presentat per José Barba El Fary, amb les actuacions del transformista Patrick, El Biri i José Luís Cobo (cançó espanyola).

La Festa del Rocío es tancarà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, amb la tradicional missa ‘rociera’ a la Parròquia de Sant Pere, cantada pel cor de la Cofradía.