Tres jugadors del Futbol Sala Espardenya de Masquefa, Jordi Torra, Juanjo Pomares i Francis Garcia (aquest darrer per primera vegada) han estat convocats amb la selecció catalana per disputar el Torneig de les Nacions. El bon moment de forma de l’equip masquefí ha fet que tres dels seus jugadors hagin estat convocats pel seleccionador Juan Antonio Fernández.
 
La primera Copa de les Nacions de futsal es disputarà de l’1 al 5 d’abril a la localitat de Platja d’Aro. La iniciativa de la Federació Catalana de Futbol Sala d’organitzar un torneig oficial amb la màxima representació de continents ha estat molt ben rebuda per part de les federacions europea (UEFS) i mundial (AMF). Totes dues han inclòs aquesta competició en el seu calendari oficial per al 2009.
 
De moment ja han confirmat la participació en el torneig tres combinats europeus (Catalunya, Bèlgica i la potent Rússia), un d’Oceania (Austràlia), un d’Àfrica (el Marroc), un nordamericà (Canadà). L’Argentina i el Paraguai també s’hi han mostrat interessades tot i que encara no han confirmat la seva participació.