El Club de la Feina organitza tres nous tallers. Així, el 13 d’octubre, de 5 a 7 de la tarda, a Masquef@ula es farà el taller La feina a un click. Les inscripcions s’han de fer a Masquef@ula.
 
A més, el dia 11 de novembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí. al Rojo Punt Jove es farà el taller Com presentar-se a una entrevista. Els interessats es poden inscriure a l’Àrea de Serveis Personals.
 
Finalment, per al 2 de desembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí, també al Rojo Punt Jove, hi ha previst el taller Com presentar-se a una entrevista. Les inscripcions s’han de fer a l’Àrea de Serveis Personals.
 
Us recordem que el Club de la Feina es va traslladar al Rojo Punt Jove, al Recinte Rogelio Rojo. L’horari és el dilluns al matí (de les 9.30h a les 13.30h) i diluns a la tarda (de 17h a 19h). El Club de la Feina també ha incorporat dos ordinadors per a autoconsulta. Els usuaris poden fer-hi cerques de feina i de cursos formatius per Internet, a més d’elaborar el currículum. Ara també es pot renovar la demanda de l’atur i demanar un historial de vida laboral, entre d’altres tràmits per internet.