Tres patinadores del Club Patinatge Artístic Masquefa disputaran la gran final del Campionat d’Interclubs de Barcelona que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’octubre a Cerdanyola del Vallès. Es tracta de Judit Bascompte i Eneritz Pérez (totes dues de categoria Iniciació C Menors) i Clàudia Páez (Iniciació B Menors), que dissabte passat van aconseguir el passi a la final amb una meritòria actuació en les semifinals que es van disputar a Santa Eulàlia de Ronçana.

Judit Bascompte va ser segona en la seva categoria, Eneritz Pérez, quarta, i Clàudia Páez tercera. En cada categoria es classificaven les quatre primeres de les dotze que competien.
A més de les tres que van assolir la classificació, unes altres sis patinadores del CPA Masquefa van disputar també les semifinals, completant una bona actuació: Aina Codina i Maria Pérez (Iniciació C Majors), Maria Naranjo (Iniciació B Menors), Cèlia León i Carla López (Iniciació B Majors) i Mireia Folch (categoria certificat).

Aquests bons resultats avalen l’excel·lent tasca que, al llarg de tota la temporada, fa el cos tècnic del Club Patinatge Artístic Masquefa, encapçalat per la primera entrenadora, Anna Baeza. També en formen part la segona entrenadora, Verónica Trani, i les monitores Natalia Rodríguez, Paula Icart i Andrea Nieto.