L’emulsió de patates braves cruixents de la Cafeteria CTC. Els ous trencats marca de la casa del Bar l’Aroma. I el meló amb pernil d’estiu i crostons del Nou Racó de la Queixalada. Aquestes han estat les originals i delicioses tapes guanyadores del segon concurs ‘Fes Tapes’.

Així ho han decidit els masquefins que al llarg de dues setmanes –del 6 al 19 de juliol- van anar als sis bars i restaurants adherits a la iniciativa per tastar les seves creacions culinàries i van votar la que van considerar com la millor tapa. En aquesta ocasió, doncs, el concurs s’ha saldat amb un triple empat.

El veredicte es va fer públic durant la Festa Major, el dimecres 22 de juliol, en un acte a la Plaça de l’Estació, després del fabulari. També es va donar a conèixer la guanyadora, d’entre totes les persones que van participar al concurs i van votar la millor tapa, del sorteig d’un sopar per a dues persones en un dels tres establiments guanyadors: Laia Pascual.

A més de la Cafeteria del CTC, el Bar l’Aroma i el Nou Racó de la Queixalada, en aquesta segona edició del concurs ‘Fes Tapes’ també hi van prendre part uns altres tres establiments: el Frankfurt Cafeteria Xarlot –que va preparar una tapa de cargolets amb suc-, el Restaurant Can Cristòbal –amb el pinxo alpujarreño, i el Bar La Bota del Racó, amb una mini burguer.

El concurs Fes Tapes l’organitza el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, aquesta vegada amb la col·laboració d’aquests sis restauradors, per tal de donar a conèixer la gastronomia local i contribuir a revitalitzar el sector de la restauració.