La Biblioteca d’Igualada acollirà el dijous 15 de març, a les 7 de la tarda, una trobada amb l’escriptor Jordi Puntí, autor del llibre ‘Maletes perdudes’. La trobada és oberta a tothom i els masquefins que vulguin assistir-hi tindran a la seva disposició un servei d’autocar gratuït. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dia 1 de març. Les places són limitades. L’autocar sortirà de davant de l’Ajuntament.

Lletra d’Or 2011
‘Maletes perdudes’, la primera novel·la de Jordi Puntí, va ser guardonada l’any passat amb la Lletra d’Or, un premi que es concedeix cada any, des del 1956, al millor llibre publicat en llengua catalana durant l’any anterior, segons el criteri del jurat, independent de qualsevol institució o grup editorial. Al premi Lletra d’Or hem de sumar-hi també el Premi Llibreter 2010 i el Joaquim Amat Piniella.

Escrita amb l’estil net i ric de Puntí, la novel·la, divertida, optimista, àgil i plena d’aventures que atrapen el lector, narra els destins encreuats d’una família impossible. En Christof, en Christophe, en Christopher i en Cristòfol són germans, però no es coneixen entre ells. Fills de quatre mares diferents, viuen a Frankfurt, París, Londres i Barcelona. En Gabriel, el seu pare, els va abandonar quan eren petits. Un bon dia, quan es fa oficial la seva desaparició, el secret surt a la llum i els germans es troben. Tot i que fa dues dècades que no saben res del seu pare i l’han oblidat, decideixen buscar-lo per resoldre els seus dubtes existencials: ¿per què va marxar per sempre?, ¿per què porten tots el mateix nom?.