Els cossos de seguretat han localizat aquest matí un home de 74 anys que havia desaparegut dijous a la tarda. L’ancià, Pedro A.R i veí de can Parellada (Masquefa), havia sortit a passejar el seu gos per la zona de Can Parellada i La Beguda Alta i es va desorientar en fer-se de nit.
 
En l’operació de recerca, que s’ha allargat tota la nit, hi han participat una trentena de persones, entre agents de la Policia Local de Masquefa, voluntaris de Protecció Civil, Bombers i Mossos d’Esquadra.
 
Els familiars del desaparegut van alertar la Policia Local de Masquefa ahir, dijous, a les 9 del vespre, estranyats perquè l’home no havia tornat a casa. Inicialment va iniciar la recerca una dotació de la Policia Local i posteriorment s’hi van anar afegint més agents d’aquest cos de seguretat, així com també voluntaris de Protecció Civil de Masquefa, i efectius de la Policia Local de Sant Llorenç d’Hortons, del cos de Bombers i dels Mossos.
 
Al matí s’han incorporat a l’operació de recerca una unitat canina de la policia catalana i un helicòpter dels Bombers.
 
L’home ha estat localizat a les 10 del matí al camí de l’antic abocador. Pedro A.R. ha estat atès al mateix lloc dels fets i posteriorment se l’ha traslladat a l’Hospital de Martorell.