Les inscripcions es poden formalitzar al CTC fins al 29 d’abril (curs expert) i fins al 30 d’abril (curs bàsic).

Fins a finals d’aquest mes d’abril resten obertes les inscripcions pel curs bàsic i pel curs expert “Dona’t una oportunitat” impulsat per l’Ajuntament en el marc de l’Oferta Formativa per a persones adultes per al segon trimestre del 2019.

Curs bàsic

La formació es durà a terme del 3 de maig al 19 de juny i té com a objectiu dotar als participants dels coneixements bàsics del paquet Microsoft Office (Word, Excel o Power Point) i de la navegació per Internet. El curs té una durada de 40 hores i també ofereix la possibilitat de realitzar 100 hores de pràctiques en empreses a tots aquells alumnes que hagin assolit uns coneixements òptims de la matèria i en funció de la disponibilitat de les empreses col·laboradores.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 30 d’abril al CTC. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Curs expert

La formació es durà a terme del 2 de maig al 20 de juny i té com a objectiu dotar als participants dels coneixements avançats d’Excel i Acces. El curs té una durada de 30 hores i està adreçat preferentment a persones en situació d’atur que hagin realitzat el curs bàsic “Dona’t una oportunitat” o que tinguin un domini de Word, Excel i Power Point.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 29 d’abril al CTC. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Finalment, el consistori informa que totes les persones en situació d’atur inscrites a la formació i empadronades a Masquefa, obtindran la devolució de l’import del curs assistint a un 80% de les classes.