El curs es durà a terme del 16 al 27 de setembre i les inscripcions s’han de formalitzar al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) o a través del web www.ctc.masquefa.net/formacio.

En el marc de la Guia Formativa per a persones adultes del darrer quadrimestre de 2019, l’Ajuntament de Masquefa impulsa aquest mes de setembre un curs intensiu adreçat a persones sense coneixements informàtics que vulguin iniciar-se en l’ús de Windows, la navegació per Internet i el correu electrònic.

La formació, titulada “Curs d’iniciació a la informàtica”, es durà a terme del 16 al 27 de setembre en horari de dilluns a divendres, de 09.30 h a 11.30 h. La proposta va dirigida, especialment, a persones en situació d’atur i estarà impartida per Yolanda Anguita, professora TIC de l’Ajuntament de Masquefa. El curs consta d’un total de dos mòduls i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, o a través del següent enllaç.

Per a més informació, podeu adreçar-vos presencialment al CTC, trucar al telèfon 93 772 78 28 o consultar el web www.ctc.masquefa.net/formacio.

Des del consistori es convida els veïns interessats en participar d’aquesta proposta enfocada a millorar les competències individuals i professional i facilitar l’accés al mercat laboral.