Fins al dissabte 30 d’abril es poden presentar treballs al Concurs de Fotografia Vila de Masquefa, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i obert a totes les persones afeccionades a la fotografia. Les fotografies s’han de lliurar a mà o per correu a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93) o l’Àrea de Serveis Personals (C/ Crehueta, 33).

Les fotografies presentades hauran de ser exclusivament del terme municipal de Masquefa i podran mostrar qualsevol aspecte relacionat amb el seu paisatge (natural, rural o urbà), la seva cultura, festes, folklore i tradicions, monuments, gastronomia, oficis, artesania i oci.

La mida de les fotografies necessàriament serà de 15 x 20 centímetres la imatge completa, sense reforçar. Es poden presentar indistintament en color, blanc i negre o qualsevol altra tècnica. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 obres fetes durant aquest any 2011.

Darrera de cada fotografia hi constarà el pseudònim de l’autor, el lloc i la data en què ha estat feta. A banda, en un sobre tancat, s’hi consignarà el pseudònim, nom complert i adreça i telèfon de l’autor.

Hi haurà premis a les tres millors fotografies. Tots els treballs presentats al concurs s’exposaran a la Biblioteca Municipal al maig, coincidint amb la Festa Major Petita de Sant Isidre.

El concurs ja s’havia dut a terme fa anys i ara l’Ajuntament el vol recuperar. Es tracta d’una acció emmarcada en el Projecte Educatiu de Vila, que té entre els seus objectius treballar i fomentar el sentiment de pertinença.