Fins aquest divendres, 6 de maig, es poden presentar propostes de candidats a les Faves d’Argent, els premis amb què es reconeix els veïns i veïnes de Masquefa que han dedicat temps i esforç a millorar la qualitat cultural, social, esportiva i associativa de la vila.

consulteu les bases)

Les candidatures es poden presentar fins a les 3 de la tarda de divendres. Cal omplir una butlleta que es pot trobar a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/Crehueta, 33, de 9h a 14h). També podeu descarregar-vos la butlleta al web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i portar-la a l’Àrea de Serveis Personals.

(descarregueu-vos la butlleta)

Qui pot proposar candidats
Poden proposar candidats tots els vilatans i vilatanes majors de 16 anys. Cada participant pot proposar dos candidats. També poden votar les entitats i associacions. L’Ajuntament examinarà les propostes i escollirà aquelles dues que hagin estat més votades. En cas d’empat es farà un sorteig.

Qui pot optar a les Faves d’Argent
Poden optar als premis de les Faves d’Argent tots els masquefins i masquefines majors de 18 anys, que no hagin rebut mai el guardó, i que hagin aportat, ja sigui a títol personal o mitjançant una entitat o associació, el seu treball i empenta de forma altruista, voluntària i desinteressada per a millorar les relacions socials, culturals, esportives i col•lectives de Masquefa.

Les Faves d’Argent es lliuraran durant el sopar de faves de la Festa Major Petita de Sant Isidre, el divendres 13 de maig.