La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat, per al dimecres 17 de desembre, una sortida al Teatre Apolo per anar a veure l’obra ‘La Ratonera’, d’Agatha Christie. Les persones interessades encara tenen temps fins aquest divendres, dia 12, per apuntar-s’hi. Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93) i tenen un preu de 27 euros, que inclou l’autocar, l’entrada i un entrepà. El dia 17 l’autocar sortirà de davant de l’Ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda.

‘La Ratonera’, després de 62 anys triomfant ininterrompudament a Londres, acumular més de 10.000.000 d’espectadors al voltant del món i diversos Records Guines, ha aterrat a Barcelona convertint-se en l’obra més vista del 2014. Més de 50.000 persones han visitat ja la mansió Monkswell i coneixen a l’assassí… I tu? Ja formes part de La Ratonera?

Agatha Christie, la reina del misteri i la novel·la negra, ens sorprèn amb el seu clàssic teatral més gran, al més pur estil Christie: 8 personatges aïllats accidentalment a la Mansió Monkswell; es busca a un assassí que sembla estar entre ells… i res és el que sembla! Vina a investigar a aquests singulars personatges i el seu fosc passat. Podràs endevinar qui és l’assassí?