Fins al dia 6 de maig es poden fer encara les inscripcions al Curs de manipulació d’aliments que ha organitzat el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Aquesta sessió formativa, adreçada a persones a partir de 16 anys, tindrà lloc el dia 8 de maig, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60). Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix CTC o bé de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio o a www.masquefa.cat. El preu del curs és de 40 euros i està bonificat per als treballadors.

La formació la impartirà Montse Diviu, de l’empresa Mobanel Servies Integrals, i s’hi tractaran continguts com la qualitat en l’alimentació, els perills associats als aliments, la manipulació, el transport i l’emmagatzematge, el sistema APPCC, i la neteja i el pla DDD. L’objectiu és que els participants puguin adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per a fer un tractament correcte dels aliments, així com conèixer i practicar les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària, per tal d’evitar la contaminació dels aliments i prevenir possibles alteracions.

La superació d’aquesta formació permet obtenir el certificat de manipulador d’aliments, una eina de gran utilitat a l’hora d’inserir-se en el món laboral en sectors professionals vinculats directament o indirecta amb la manipulació d’aliments.