Fins al 25 de maig es poden fer les inscripcions per assistir a la xerrada gratuïta ‘Millora el posicionament comunicatiu de la teva empresa/organització’, adreçada a empreses, comerços i persones emprenedores. Les inscripcions es poden fer presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) o online mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’.

La sessió s’emmarca en el cicle d’accions formatives que l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per ajudar els comerços, les empreses i les persones emprenedores a formar-se i reciclar-se en aquest moments d’incerteses i dificultats econòmiques. El cicle preveu una xerrada cada mes, fins al desembre. Les sessions són gratuïtes per als participants ja que les subvenciona l’Ajuntament.

La xerrada ‘Com millorar el posicionament comunicatiu de la teva empresa/organització’ tindrà lloc el dimecres 30 de maig, a les 3 de la tarda, al CTC i anirà a càrrec de Míriam Riera, de l’empresa Efectiva Comunicació. S’hi tractaran els continguts següents:

-El màrqueting: la importància de les percepcions
-La situació de partida: les ments ‘ocupades’
-Com podem situar-nos en la ment del perceptor
-El poder de la simplicitat
-Marquem l’estratègia per a una comunicació efectiva
-Com definim el nostre posicionament
-Com el comuniquem amb eficàcia

El 7 de juny, xerrada sobre tipologies de venda
El cicle formatiu per a comerços, empreses i persones emprenedores es reprendrà el 7 de juny amb una sessió sobre tipologia de vendes. Es farà al CTC a les 3 de la tarda. Les inscripcions també estan obertes i es poden formalitzar fins al dia 1 de juny, presencialment al CTC o online a www.masquefa.cat. Aquesta sessió donarà a conèixer les característiques principals de diverses modalitats de vendes: rebaixes, liquidacions, saldos i ofertes.