Les inscripcions s’han de formalitzar abans del divendres 19 de gener trucant al telèfon 93 806 65 23 o a través del web www.aquasos.com.

L’entitat Aquasos organitza aquest any 2018 un Curs de Salvament i Socorrisme en instal·lacions aquàtiques. La formació compta amb l’aval del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 806 65 23 o a través del web www.aquasos.com abans del proper divendres 19 de gener. En total, es posen a disposició fins a 15 places, que seran ocupades per rigorós ordre d’inscripció.

El curs té un preu de 745€ i es durà a terme a les piscines i a l’aula formativa de Les Comes (Igualada). Per inscriure’s és imprescindible tenir el graduat d’ESO o la prova d’accés a graus i un certificat mèdic on especifiqui l’aptitud per fer proves aquàtiques.

La formació, de 370 hores, consta d’una bloc pràctic (80 hores) i d’un bloc teòric (290 hores). En aquest sentit, el període de pràctiques es durà a terme durant els mesos de maig i juny; mentre que la teoria s’impartirà durant els mesos de febrer, març i abril.

La renovada piscina del camp de futbol, oportunitat laboral per als futurs socorristes

Totes aquelles persones que superin el Curs de Salvament i Socorrisme obtindran un Certificat de Professionalitat hàbil per treballar en instal·lacions aquàtiques com la renovada piscina municipal del camp de futbol de Masquefa. L’equipament comptarà al llarg dels propers mesos amb una nova coberta i amb una millora i arranjament de la zona de vestidors, en un projecte impulsat per l’Ajuntament que és previst que culmini a finals d’aquest 2018.

En aquest sentit, la renovació d’aquesta instal·lació esportiva masquefina anirà en paral·lel al llarg dels propers mesos de l’obertura d’un procés de contractació de nou personal per a desenvolupar tasques de salvament i socorrisme a la piscina.