Gairebé un centenar de persones van participar, dissabte, a la Sala Petita de la Rogelio Rojo, en la festa de final de curs del centre tecnològic Masquef@ula.
 
A l’acte de cloenda hi van assistir els alumnes que han pres part en els diversos cursos formatius que Masquef@ula ha organitzat durant els tres trimestres del curs 2007-2008. Durant la cloenda es va fer un esmorzar i es va repartir un obsequi (un llapis de memòria USB) a tots els assistents. També es van lliurar els diplomes acreditatius als alumnes.
 
L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Personals, Àngels Font, la dinamitzadora de Masquef@ula, Ester Rubio, i la formadora del centre, Yolanda Anguita.
 
El centre de recursos tecnològics i comunitari Masquef@ula, que compta amb quasi 1.200 usuaris, presta serveis d’accés a les tecnologies i formació per al seu ús, especialment per aquelles persones que no estan familiaritzades amb aquestes noves eines de treball.
 
El centre tecnològic, que es va ampliar l’any 2003 arran de la bona acollida entre els usuaris, ha esdevingut un important recurs de suport per a nous emprenedors, empreses, entitats i vilatans en general.
 
Masquef@ula organitza diversos programes i cursos d’accés i aprenentatge de les tecnologies de la Informació i la Comunicació, amb els objectius de contribuir a la reinserció sociolaboral de les persones que cerquen feina, especialment dels col·lectius més desafavorits, apropar els usuaris als nous sistemes d’estudi que aporten les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i animar els vilatans i les entitats a familiaritzar-se amb les TiC i a participar de la Societat de la Informació.
 
En l’actualitat s’està rehabilitant part d’una nau de l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo per adequar-hi un nou centre tecnològic, el qual permetrà ampliar les instal·lacions i els serveis de l’actual Masquef@ula.