Can Quiseró va tancar dissabte la seva Festa Major, que s’ha allargat durant tres caps de setmana consecutius, amb un sopar popular que, com cada any, va ser l’acte més esperat i participat. Més de 400 comensals de totes les edats es van reunir al voltant de la taula per a degustar carn a la brasa i, posteriorment, allargar la festa ballant al ritme de l’Orquestra Platinum. També es va sortejar una panera entre els assistents i diversos obsequis entre els socis de l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, l’organitzadora de la Festa Major.

Abans, a la tarda, nombroses persones havien gaudit de les actuacions de música i ball de les Spice Canqui, un grup de nenes i noies de la urbanització amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Aquesta va ser una de les novetats de la Festa Major d’aquest 2012 i va obtenir una molt bona resposta.

Al llarg de tres caps de setmana Can Quiseró ha participat d’una festa grossa amb activitats per a tots els gustos i totes les edats, i en què s’han potenciat especialment els actes per als infants. Els veïns i veïnes de la urbanització han gaudit del tradicional trofeu de futbol sala, d’un triangular infantil de futbol, de l’exposició dels treballs que al llarg de l’any elaboren les dones participants al taller de manualitats, d’un taller de manualitats infantils i d’una festa de l’escuma. També s’ha fet una gimcana per als joves, una cursa popular, un campionat de billar i un altre de dòmino i tute.