Masquefa viurà aquest any un Nadal molt tradicional. L’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, ha tornat a organitzar una agenda nadalenca temàtica. En aquesta ocasió, el fil argumental de les activitats serà el mateix Nadal, és a dir, els costums, els personatges, la il·lusió i, en definitiva, la màgia, que envolta unes festes que són molt especials per a tots, petits i grans.

(Consulteu el programa)

Novetats i actes de sempre
Per a impregnar-nos d’aquest esperit nadalenc, la programació inclou algunes novetats destacades. Així, per exemple, el dia 20 de desembre un original taller ens ensenyarà a fer figuretes de Nadal amb imans i ens proporcionarà altres imaginatives idees per a decorar l’arbre.

El dia 23 el grup local Teatrerus també ens farà capbussar de ple en les festes nadalenques amb dues representacions a la Capella del Roser.

Altres novetats que ens ajudaran a mantenir l’esperit nadalenc serà l’espectacle infantil ‘L’home dels nassos’, previst per al 30 de desembre, i el conte ‘La llegenda del caganer’, que es farà el dia 3 de gener.

En el capítol de novetats també destaca el ‘Nadal arreu del món’, que organitza la Biblioteca. Durant totes les festes la biblioteca es decorarà com si fos la ciutat de Nova York i exposarà tots els seus fons sobre aquesta temàtica.

A aquestes activitats s’hi sumaran tots aquells actes tradicionals que any rere any formen part del Nadal a Masquefa. És el cas del gran caga tió que organitza l’Associació de Comerciants i Serveis, la Festa de la Nit de Nadal a la Sala Polivalent, el concert de Sant Esteve amb la Coral l’Alzinar, i aquest any també l’Aula de Música, i la visita del Patge Viu-Viu als infants de Masquefa i als de La Beguda per a recollir les seves cartes per als Reis Mags d’Orient.

L’agenda de Nadal també inclourà una xocolatada, la representació a La Beguda de l’obra ‘La Caputxeta Vermella’, i la Festa de Cap d’Any a la Polivalent, en què podrem acomiadar plegats el 2012 i donar la benvinguda al 2013.

Com no podia ser d’altra manera, la màgica nit del 5 de gener rebrem la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, que tornaran a desfilar pels carrers de Masquefa, acompanyats dels tambors, cornetes i majorets de Can Parellada. Els Reis d’Orient també seran a La Beguda per portar la il·lusió a tot els infants.