La sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) serà aquest dijous, 18 de febrer, l’escenari d’un taller participatiu que permetrà a les persones majors de 60 anys de Masquefa, Cabrera, Capellades, els Hostalets, Piera, La Pobla i Vallbona aportar les seves visions i opinions per elaborar un Pla Comarcal de la Gent Gran de l’Anoia.

Aquest pla és una iniciativa del Consell Comarcal i té el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. El pla pretén recollir la veu d’aquest col·lectiu per tenir-la en compte a l’hora de definir les polítiques, programes, serveis i actuacions que s’han d’impulsar des de l’Administració per al benestar de la gent gran i l’envelliment actiu.

L’objectiu és que, amb la seva participació, la gent gran de la comarca contribueixi a dibuixar els eixos i línies d’actuació d’aquestes polítiques públiques.

Al taller hi estan convidades totes les persones majors de 60 anys empadronades en els set municipis esmentats.

La sessió començarà a les 9.45h del matí amb les inscripcions i el taller es desenvoluparà entre les 10 i les 12. En acabar hi haurà un refrigeri.

Amb el lema “Gent gran en procés”, la iniciativa consta, a més del de Masquefa, d’uns altres quatre tallers participatius que es faran arreu de la comarca de l’Anoia.