Un total de 6.175 masquefins (segons el cens electoral provisional tancat a 30 de desembre de 2014), estan convocats a les urnes aquest diumenge, 24 de maig, amb motiu de les eleccions municipals del 2015.

Podran exercir el seu dret a vot en dos col·legis electorals. D’una banda, s’habilitarà un col·legi electoral a l’Escola El Turó (al carrer Santa Clara, 30, de Masquefa). D’altra banda, els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa podran votar en el col·legi electoral que s’habilitarà a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta). Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí a les 8 de la tarda ininterrompudament.

A Masquefa són 6 les candidatures que concorren a les eleccions municipals:

● Masquefa Regeneració – Esquerra Republicana de Catalunya –Acord Municipal (MR-ERC-AM), amb Xavier Pérez i Fornés com a cap de llista.

● Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu (CUP-PA), encapçalada per Sílvia Rotger Gomila.

● Independents d’Esquerres Masquefa (IEM), amb Rosa Hernàndez Valls com a cap de llista.

● Partit Popular (PP), encapçalada per Manuel Navas Hernández.

● Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP), amb Daniel Gutiérrez Espartero liderant la llista.

● Convergència i Unió (CiU), amb Xavier Boquete i Saiz al capdavant de la candidatura. 

Dels resultats de les urnes en sortiran els 13 càrrecs electes que representaran l’Ajuntament de Masquefa en el mandat 2015-2019.

(Consulteu les llistes de les candidatures)